Patiënten APZ Sint-Lucia Sint-Niklaas organiseren ‘herfstfeest for life’

SINT-NIKLAAS. Patiënten van het Algemeen Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Lucia organiseren op woensdag 6 november tussen 15 en 19 uur het ‘herfstfeest for life’. Met het feest zamelt het ziekenhuis geld in voor het project ‘Te Gek!?’ in het kader van de Warmste Week. Dat project zet zich al jaren in om geestelijke gezondheid in Vlaanderen bespreekbaar te maken. De patiënten zelf vinden het ook belangrijk om het taboe rond psychische problemen mee te helpen doorbreken. 

Het feest vindt plaats in de Socioculturele ontmoetingsruimte van APZ Sint-Lucia. Op het programma staan een halloweenbingo, frietes, soep en gebak for life en een griezeltocht op het domein van APZ Sint-Lucia.  Algemeen Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Lucia is gelegen aan de Ankerstraat 91 te Sint-Niklaas. Er is ook een ingang aan de Lamstraat 2A. (mb)

 

Lees ook:

Verzoekprogramma tijdens Warmste Week

TEMSE.  Vriendenkring Jeugdclub Broebelke, Waaslandse Videoclub Temse en Fotoclub After 4 organiseren vanmiddag een verzoekprogramma. Het initiatief kadert in de Warmste Week en is een online...