Sint-Niklase lingeriezaken verzamelen oude lingerie voor het goede doel

SINT-NIKLAAS. Lingerie Potiau, Dewael Textiel, Lingerie Femina en Lingerie ZiTa slaan de handen in elkaar voor de actie ‘vrouwen ondersteunen vrouwen’. Bij deze actie zullen de lingeriezaken oude nog draagbare lingerie inzamelen.  De ingezamelde beha’s zullen nadien in de Belgische Oxfam-tweedehandswinkels aan twee euro worden verkocht. De opbrengst gaat integraal naar Oxfam-projecten. 

De actie start op 1 november en duurt de hele maand. Elke klant die een oude, nog bruikbare beha inlevert, krijgt een bon van €10 die kan besteed worden bij een volgende aankoop. 

Aan deze actie doen in heel Vlaanderen 75 lingeriezaken mee. Het doel is om meer dan 10.000 beha’s in te zamelen. De actie zal te volgen zijn via de facebookpagina ‘vrouwen ondersteunen vrouwen’. (mb)

 

Lees ook:

Sint-Niklaas viert vandaag World Fair Trade Day

SINT-NIKLAAS. Vandaag is het World Fair Trade Day. Voor de gelegenheid promoot de stad de Fairtrade Fietsroute. De 32 km lange route brengt fietsers langs verschillende plaatsen in Sint-Niklaas,...

Openbare raadpleging nieuwe havenuitbreiding

BEVEREN/ZWIJNDRECHT. Vandaag start de publieke raadpleging voor een nieuwe uitbreiding  van de Antwerpse haven op het grondgebied van Beveren en Zwijndrecht. Om de verwachte groei van de...