Infomarkt Clementwijk op zaterdag 31 augustus

SINT-NIKLAAS. De stad Sint-Niklaas en haar partners willen de nieuwe uitbreidingen van de Clementwijk aanprijzen tijdens een informarkt op zaterdag 31 augustus. De ontwikkeling van de wijk is in handen van de stad, de Sint-Niklase Maatschappij voor Huisvesting, Matexi, Interwaas en de Waasse Landmaatschappij cvba.

In het nieuwe stuk komen huur- en koopwoningen, sociale woningen en co-housing. Het zijn compacte woningen zodat er voldoende plaats is voor tuinen, natuur en spelende kinderen. Blikvanger van de wijk wordt een park van 4 ha. 

De infomarkt op zaterdag 31 augustus start om 14 uur aan het Helsinkiplein, achteraan de wijk en naast het gebouw van Cohousing Waasland. In de onthaaltent krijgen de bezoekers een algemene toelichting over de kenmerken van deze nieuwe woonbuurt. Er zijn begeleide bezoeken om 14.30 uur, 15.30 uur en 16.30 uur. Verder stelt elke partner zijn woonaanbod voor in een aparte stand. Voor de kinderen is er animatie voorzien en ’s Hondshof zorgt voor heerlijke, lokale hoeveproducten. De infomarkt eindigt om 17 uur. (mb)

info: clementwijk.be

 

Lees ook:

Gezin dreigt dakloos te worden en zoekt huurwoning

SINT-NIKLAAS. Een gezin van 5, geboren en getogen in Sint-Niklaas, moest onlangs onverwacht hun woning in de Kokkelbeekstraat verlaten omdat het pand onbewoonbaar was verklaard. Het gezin ging op de...