Arsenal vervangt Jess Glynne op Lokerse Feesten

LOKEREN. De Britse zangeres Jess Glynne geeft wegens stemproblemen forfait voor de Lokerse Feesten. De groep Arsenal zal haar op zondag 11 augustus vervangen.

De officiële mededeling waarmee de Britse haar concert in Lokeren annuleerde luidt als volgt: “Omdat ze nog steeds aan het herstellen is van aanhoudende stemproblemen, kan Jess dit weekend helaas niet meer optreden op de Lokerse Feesten. Ze bedankt iedereen voor hun liefde en steun en hoopt jullie allemaal snel te zien.” Vervanger Arsenal treedt op van 20.45 uur tot 21.45 uur.  (mb)

 

Lees ook:

Black Eyed Peas komt naar Lokerse Feesten

LOKEREN. Het is nog enkele maanden wachten tot de 46ste editie van de Lokerse Feesten van start gaan, maar nu is al bekend gemaakt dat sterren als Lionel Richie en Black Eyed Peas naar Lokeren komen.

Opnieuw meer afval opgehaald op Lokerse Feesten

LOKEREN. Bijna twee weken na het einde van de Lokerse Feesten zijn de laatste restanten afval afgevoerd en heeft afvalintercommunale IDM de eindbalans opgemaakt. Dit jaar werd er 92,7 ton afval...

Lokeren eindelijk opgeruimd na 10 dagen feesten

LOKEREN. Gisteren, vrijdag 18 augustus, zijn de laatste containers met afval van de Lokerse Feesten afgevoerd. Daarmee is Lokeren verlost van het afval dat na tien dagen feesten was achtergebleven....