Radio Barbier terug in de ether

RUPELMONDE. De Kruibeekse radio van weleer, radio Barbier, is tijdelijk terug als evenementenradio. Gisteravond om 18 uur zijn de uitzendingen gestart vanuit het pastorijgebouw in de Priester Saveynstraat in Rupelmonde. Een 20-tal medewerkers zullen de komende twee uitzendingen verzorgen gericht op Kruibeke, Bazel, Rupelmonde en Steendorp. 

Op 22 juni gaat de radiozender live vanop Repmond Rock. Op 28 juni neemt radio Barbier afscheid met een uitzwaaiparty in het centrum van Rupelmond. Daarop zijn onder meer Sven Ornelis, Mo’reen en Sugar-Free Daddies te gast. De toegang is gratis. 

het programmaschema van radio Barbier

Radio Barbier is in een straal van 10 kilometer rond Rupelmonde te beluisteren op 87.6 FM en wereldwijd via de livestream radioline.co/listen-to-radio-barbier. (mb)

 

Lees ook:

Scaldiana Rupelmonde blijft voorlopig dicht

RUPELMONDE. De uitbaters van restaurant Scaldiana in Rupelmonde hebben op hun facebookpagina aangekondigd dat ze voorlopig niet heropenen. Ze blijven alvast dicht tot september. Met de mededeling...

Goldies Radio verbindt eenzame mensen

SINT-NIKLAAS. Onder het motto 'Geen bezoek? Vraag een verzoek' start Goldies Radio, in samenwerking met Zorgpunt Waasland, een verzoekprogramma voor familie, vrienden of kennissen die je voorlopig...