Eindejaarsactie Kruibeke nadert ontknoping

KRUIBEKE. In de loop van december organiseerden Unizo en Markant de eindejaarsactie  #Kruibeke shopt Markant.  Bij meer dan 60 handelaars konden klanten stempels verzamelen. Wie een volle stempelkaart heeft ingediend, maakt kans op één van de vele geschenkbonnen van 25 euro, geschonken door de deelnemende handelaars. 

De winnaars worden op donderdag 17 januari om 19 uur geloot in OC De Brouwerij in Kruibeke. Wie de loting wil bijwonen, kan zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie niet aanwezig kan zijn, hoeft zich geen zorgen te maken: alle winnaars worden persoonlijk verwittigd.  (mb)

 

Lees ook:

Markant viert 60-jarig bestaan

TEMSE. Markant Temse, een netwerk van actieve en ondernemende vrouwen, viert op 11 januari haar 60ste verjaardagen met een academische zitting. Markant startte in 1957 onder de naam CMBV...