Waasland Shopping Center zamelt recordbedrag in voor Make-A-Wish

SINT-NIKLAAS. De solidariteitsactie 2018 van het Waasland Shopping Center heeft een recordbedrag van ruim 12 447,73 euro opgebracht. Dat geld werd bijeen gespaard door de verkoop van speciale Gift Card-verpakkingen, het nemen van foto’s met de kerstman, het verzamelen van kilometers plus een online veiling van een door Helmut Lotti gesigneerde fiets. Het geld gaat naar Make-A-Wish. Het vorige record stond op 8 100 euro. 

"We weten niet wie eerst te danken! Uiteraard Belgocycle die een prachtige fiets gedoneerd heeft voor de veiling. Alsook veilinghuis Vavato die de veiling in goede banen heeft geleid en hun opbrengst eveneens doneert.", zegt een bijzonder blije shopping manager, Toon De Meester. "Daarnaast ook een bijzonder grote dank voor Helmut Lotti, Kris Wauters, Niels Albert, Davy & Sacha en Joshua Dutre voor hun hulp bij onze kilometerinzamelactie. Maar uiteindelijk moeten we onze bezoekers het meest dankbaar zijn, gezien zij zich van hun meest gulle kant hebben laten zien!"

"We zijn Waasland Shopping Center heel dankbaar voor hun steun en bijdrage, dit bedrag overtreft zwaar hetgeen we gehoopt hadden te mogen ontvangen. We zijn dan ook dolblij want dit stelt ons in staat om ook dit jaar opnieuw tal van wensen in vervulling te laten gaan", aldus Hilde Vander Stichele, algemeen coördinator van Make-A-Wish. "Bij ons wordt elke donatie rechtstreeks gekoppeld aan een wens, zo zullen we in de loop van de komende maanden precies kunnen meedelen aan welke wensen Waasland Shopping Center heeft bijgedragen." (mb)

 

Lees ook:

BURGER KING® zoekt 50 medewerkers in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS. In juni opent Burger King een nieuwe vestiging in het Waasland Shopping Center op de plaats waar tot voor kort een Quickrestaurant was gevestigd. Het wordt de 23ste vestiging in ons...