Hype rond stickerboek kent ontknoping

SINT-GILLIS-WAAS. De actie rond het beroemde stickerboek in Sint-Gillis-Waas is achter de rug. Tussen 17 maart en 19 mei konden mensen stickers van plaatselijke bezienswaardigheden sparen bij aankopen bij plaatselijke handelaars. De actie werden een enorme hype die ook een vervolg kreeg in massale ruilacties via Facebook. De gemeente ontving maar liefst 497 volgeplakte stickerboeken. Woensdag werden de winnaars bekend gemaakt. 

Uit de ingezonden stickerboeken werden drie winnaars geloot die elk voor een bepaald bedrag aan kadobonnen kregen, die - uiteraard - bij de plaatselijke middenstand gespendeerd kunnen worden. De winnaars zijn Reggy Uitdenhouwen (500 euro), Niki De Cock (300 euro), Christine Baetens (100 euro) en Herman Slowack (100 euro). 

"Waar we stiekem op hoopten, kwam uit: de actie van het Sint-Gillisse stickerboek was een groot succes. Er werd over gebabbeld en de lokale handelaars kregen veel volk over de vloer.", weet schepen De Wolf. "Ik wil iedereen die geholpen heeft om van deze actie een succes te maken graag hartelijk bedanken." 

Wie z’n stickerboek terug wil ophalen, kan tot en met 31 augustus terecht bij de onthaalbalie van het Administratief en Bestuurscentrum, mits het voorleggen van het ontvangstbewijs. De boeken die niet worden afgehaald, gaan naar de lagere scholen en het rusthuis. (mb)

 

Lees ook: