Residentie De Weverij houdt opendeurdag

SINT-NIKLAAS. Woonresidentie De Weverij aan de Twijnderijstraat, een zijstraat van de Lamstraat, houdt opendeur op 24 februari, 8 en 2 maart. Op het woonerf zullen verschillende generaties samenleven: er zijn assistentiewoningen, ééngezinswoningen en klassieke appartementen voorzien.

Senioren hebben in de assistentiewoningen de beschikking over diensten als een noodknop, woonassistent, poetshulp en een boodschappendienst. De vzw Comfort Assist organiseert en plant alle zorg- en comfortdiensten die worden aangeboden in samenwerking met zorgpartner Mané.

Geïnteresseerden kunnen de woningen bekijken op zaterdag 24 februari van 10 tot 16 uur en op de donderdagen 8 en 22 maart van 10 tot 16 uur. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)

 

Lees ook:

SINT-NIKLAAS. Waar eens textielfabriek Schoeters - Bruggeman gelegen was, verrijst een nieuwe woonwijk. Woonerf De Weverij wordt een autoluwe woonwijk met 209 woningen, appartementen en erkende...