Kerstmarkt KWB Verrebroek

VERREBROEK. KWB Verrebroek organiseert zondag 10 december voor de 25ste keer een kerstmarkt op het Verheyenplein. Het belooft de ideale plaats te worden voor wie op zoek is naar een kerstkado. Handelaars en plaatselijke verenigingen zullen er zorgen voor een gevarieerd aanbod met lokale producten, woon- en schoonheidsproducten. Uiteraard zullen eet- en drinkkraampjes niet ontbreken.

Muziek en entertainment wordt onder meer verzorgd door de Koninklijke muziekvereniging Euterpia, Dancestudio Upsidedown, Plastiek, Sam Gooris en Verrebroek Zingt onder deskundige leiding van Johan en Thomas Cerpentier.

Ook een bezoek waard: de fototentoonstelling ‘KWB Verrebroek viert 25 jaar kerstmarkt’ en de kerststallententoonstelling ‘De wereld rond’ in en rond de kantine van Residentie Torenzicht, Verheyenplein 11. (mb)

 

Lees ook:

Kerstmarkt in Woonzorgcentrum Ten Berge 

BELSELE. Woonzorgcentrum Orelia Ten Berge organiseert op zondag 17 december van 14 tot 18 uur een kerstmarkt. Er zullen talrijke kraampjes zijn, verwarmende glühwein, chocolademelk, verse...