Albert Heijn opent filiaal in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS. Woensdag heeft Albert Heyn haar tiende filiaal in Oost-Vlaanderen geopend. Het filiaal aan de Puitvoetstraat 5 is reeds de derde winkel voor franchisenemers Nathalie en Marco Van Ende. De opening werd bijgewoond door heel wat geïnteresseerden en gebeurden onder leiding van Stephanie Smet, dankzij een wedstrijd op de facebookpagina van Albert Heyn omgedoopt tot ceremoniemeester voor één dag.

Sinds woensdag heeft Sint-Niklaas een vestiging van kruidenier Albert Heyn aan de Puitvoetstraat 5. Het is de 38ste vestiging in ons land, de tiende in onze provincie en de derde voor uitbaters  Nathalie en Marco Van Ende. "We zijn ontzettend trots dat we een gloednieuwe winkel kunnen openen in Sint-Niklaas. Het hele team heeft hier een ongelofelijk mooie prestatie weg gezet. De winkel ziet er prachtig uit en klanten kunnen hier met plezier komen winkelen. We willen graag de persoonlijke kruidenier zijn die persoonlijke service en een verrassend assortiment aan Hollandse prijzen biedt.", aldus franchisers Nathalie en Marco Van Ende. Samen met Facebook ceremoniemeester Stephanie Smet, Jan Van Dam, EVP New Markets & Specialty Stores bij Albert Heijn, knipten Nathalie en Marco Van Ende het lintje door. De opening werd bijgewoond door heel wat geïnteresseerde Sint-Niklazenaren. 

De nieuwe winkel is 1700 vierkante meter groot, voldoende plaats voor een aanbod van 17.000 artikels. De nieuwe winkel zorgt ook voor werkgelegenheid: er zijn 50 mensen uit de regio tewerkgesteld.

De winkel in de Puitvoetstraat is op maandag open van 12.00 uur tot 20.00 uur, van dinsdag tot zaterdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 9.00 uur tot 12.00 uur. (mb)