Belsele feest met schlagersterren

BELSELE. De vzw Dag- en Nachtvrienden laten Belsele nog een keer flink feesten vooraleer de zomervakantie ten einde is. Op vrijdag 25 en 26 augustus wordt de Moortelhoekstraat de plaats voor een travestieshow en de zesde editie van Belsele Schlagert. 

Het twee dagen durende feest start op vrijdag 25 augustus om 20.30 uur met een travestieshow van Les Folles De Gand & The Star Dancers, afgewisseld met enkele gastoptredens. Kaarten kosten 10 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa.

Zaterdag begint de avond om 17.30 uur met een kip- en ribfestijn. Om 20.30 uur start de zesde editie van Belsele Schlagert met Diego, Jan Wuytens, AmbiDance, Dina Rodrigues, Swoop en Lindsay. Tickets voor de combinatie eetfestijn en Belsele Schlagert kosten 30 euro in voorverkoop. Wie enkel geïnteresseerd is in de schlageravond betaalt 12 euro in voorverkoop of 15 euro aan de kassa. 

Tickets zijn te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)

info: dagennachtvrienden.be

 

 

Lees ook:

BELSELE. Carnavalvereniging Dag- en Nachtvrienden maakt zich klaar voor een heus feestweekend op 27 en 28 augustus. Op vrijdag 27 augustus is er een travestieshow, op zaterdag is er Belsele...