Nog 55-plussers welkom voor uitstap ambachtelijk weekend

SINT-GILLIS-WAAS. Meer dan 350 ambachtslui stellen tijdens het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 augustus hun ambacht voor tijdens het Ambachtelijk Weekend. Het thema is dit jaar 'aarde'. De gemeente Sint-Gillis-Waas en de ouderenadviesraad organiseren een busuitstap langs diverse plaatsen. Inschrijven voor deze uitstap kan tot en met 12 augustus. 

De busuitstap wordt begeleid door een ervaren gids die je met veel plezier meeneemt. De bus stopt op volgende plaatsen: 12 uur: kerk Meerdonk, 12.15 uur: polyvalente zaal De Klingenaar (Kieldrechtstraat), 12.30 uur: 't Kalf (aan de parking van De Eeckberger), 12.40 uur: Zwanenhoekstraat ter hoogte van de Blokker, 12.45 uur: kerkplein Sint-Gillis-Waas en 13 uur: hoek Beekstraat-Pastorijwegel Sint-Pauwels.

De kostprijs bedraagt 5 euro. Inschrijven kan bij Welzijn, 03 727 17 35, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
(mb)

 

Lees ook:

Aarde centraal op Ambachtelijk Weekend

SINT-NIKLAAS. Komend weekend, 19 en 20 augustus, tonen meer dan 280 ambachtslui hun talent tijdens het Ambachtelijk Weekend. Dit jaar is het thema ‘aarde’. In Sint-Niklaas en deelgemeenten Belsele,...