Decathlon Waasland Shopping Center is open

SINT-NIKLAAS. Woensdagavond opende de 28ste Decathlonwinkel in het Waasland Shopping Center. Met z'n 550 vierkante meter is het de kleinste Decathlon van België. Als deze popup een succes wordt, bestaat de kans dat Decathlons meer kleine winkels zal openen. 

Decathlon België opende in het Waasland Shopping Center de eerste compacte Decathlon, een winkel van 'slechts' 550 vierkante meter. Er is plaats voor een 30-tal sporten met 100 procent eigen merken zoals Domyos, Kalenji en Nabaji. Naast sportproducten staat er ook interactieve schermen, waarmee Decathlon de dialoog aangaat met de klanten. "We proberen echt ons verhaal te vertellen in de winkel. We spreken immers klanten aan die ons misschien nog niet (goed) kennen. Waasland Shopping Center heeft zo’n 6.300.000 bezoekers per jaar, daar zitten zeker nieuwe klanten voor ons bij. En zij krijgen alle informatie die ze nodig hebben, op een dynamische manier aangereikt.", zegt  Tom Goossens, mede-store manager. 

Het concept is van de tijdelijke en kleinere winkel is een test voor Decathlon dat vooral vertrouwd is met grotere oppervlaktes. Als het een succes wordt, bestaat de kans dat de winkel in het Waasland Shopping Center permant geopend blijft en dat het concept ook in andere steden zal opdijken. De pop-up in het Waasland Shopping Center zal alleszins openblijven tot eind april 2018. (mb)

 

Lees ook:

Good Food Festival in Waasland Shopping Center

SINT-NIKLAAS.  Het Good Food Festival in het Waasland Shopping Center is dit weekend aan de vierde editie toe. Vandaag en morgen staan er aan het shopping center een tiental foodtrucks waarbij zo...

W.Smile Day trapt weekend van de klant op gang

SINT-NIKLAAS.  Dit weekend, zaterdag 5 en zondag 6 oktober is het weekend van de klant. Het Waasland Shopping Center mag het weekend van de klant vrijdag op gang trekken met W.Smile Day. Maar liefst...