Waasland Shopping Center zoekt jonge overnemers

SINT-NIKLAAS. Het Waasland Shopping Center is op zoek naar klassen uit de wijde omgeving van Sint-Niklaas die het shopping center voor een dagje willen overnemen. Op die manier krijgen de leerlingen een leerrijke blik achter de schermen.

Tijdens die dag krijgen de jongeren de kans om zelf mee te draaien. Niet enkel in verschillende winkels maar ook in de horeca, samenwerken met de klusjesman, de infobalie overnemen of zelfs even meelopen met de veiligheidsagenten.

Inschrijven kan door een gekke foto van de klas in te sturen, samen met een (ludieke) sollicitatiebrief via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Afgeven aan de infobalie is ook mogelijk. Inschrijven kan tot en met maandag 22 mei. Op 24 mei wordt bekend welke twee klassen het shoppingcenter op donderdag 1 juni overnemen. (mb)

 

Lees ook:

Baba Yega komt naar Waasland Shopping Center

SINT-NIKLAAS.  De populaire dansgroep Baba Yega komt morgen, zaterdag 31 maart, naar het Shopping Center Waasland om hun film te promoten. De signeer- en selfie-sessie start om 10 uur voor de...

Waasland Shopping Center zamelt recordbedrag in

SINT-NIKLAAS. Waasland Shopping Center heeft in december een recordbedrag van 8.116 euro opgehaald voor Villa Max. Dat geld werd bij elkaar gebracht door de verkoop van cadeauverpakkingen aan de...