Decathlon binnenkort ook in Waasland Shopping Center 

SINT-NIKLAAS. Eind deze maand opent Decathlon haar vestiging in het Waasland Shopping Center. Dat is een primeur, want de winkel zal de eerste zijn in een Belgisch shoppingcenter. Het gaat om een tijdelijke winkel die open zal zijn van 31 mei 2017 tot eind april 2018.

Na Zara kiest ook Decathlon voor het Waasland Shopping Center, hetzij tijdelijk want het gaat om een winkel die slechts een jaar open zal zijn. Het is de 28ste winkel voor de sportketen. "Dankzij Decathlon kunnen onze bezoekers nog meer als voorheen genieten van een ruim assortiment sportartikelen.", legt Toon De Meester, Shopping Center Manager, uit. "Hiermee wordt een hiaat in het commerciële aanbod ingevuld en kunnen bezoekers meer dan ooit terecht in Waasland Shopping Center voor een diversiteit aan producten en diensten."

"Met haar 550 m² is de tijdelijke winkel de kleinste Decathlon in ons land.", weet Lindsay Van Geersom, expansieverantwoordelijke Decathlon, "Er zullen 30 sporten te vinden zijn en het gamma zal 100% bestaan uit de eigen merken van Decathlon. Het volledige aanbod zal bovendien ook beschikbaar zijn via digitale schermen."

De pop-up opent op 31 mei 2017 en zal open zijn tot eind april 2018. (mb)

 

Lees ook:

Baba Yega komt naar Waasland Shopping Center

SINT-NIKLAAS.  De populaire dansgroep Baba Yega komt morgen, zaterdag 31 maart, naar het Shopping Center Waasland om hun film te promoten. De signeer- en selfie-sessie start om 10 uur voor de...

Waasland Shopping Center zamelt recordbedrag in

SINT-NIKLAAS. Waasland Shopping Center heeft in december een recordbedrag van 8.116 euro opgehaald voor Villa Max. Dat geld werd bij elkaar gebracht door de verkoop van cadeauverpakkingen aan de...