De Klaproos zoekt sponsors voor minibus

KALLO.  VZW De Klaproos uit Kallo werkt samen met projectleider Dalhuizen om later dit jaar een nieuwe minibus in gebruik te nemen. Die minibus moet er komen omdat de huidige niet comfort de lage emissiezone Antwerpen (LEZ) is. Om die minibus te bekostingen zoekt De Klaproos bedrijven die willen bijdragen.

Vzw De Klaproos Kallo, een voorziening voor mensen met een beperking, is geen onbekende in Beveren. De vereniging heeft een minibusje voor vervoer van haar bewoners naar hun dagbesteding of een andere bestemming in de regio Kallo, Beveren, Antwerpen en omstreken. De invoering van de lage emissiezone Antwerpen is een forse streep door de rekening van de vzw. Het busje heeft al wat leeftijd en wordt als te vervuilend beschouwd. Om het minibusje te vervangen werkt De Klaproos samen met projectleider R. Dalhuizen. "Door deze nieuwe 7 persoons minibus krijgen vele kwetsbare mensen weer de mogelijkheid om belangrijk te zijn in onze samenleving.", gaat Dalhuizen van start. "Om deze nieuwe Minibus te kunnen realiseren willen we een beroep doen op lokale ondernemers. Middels het plaatsen van een bedrijfslogo op de nieuwe minibus kunnen zij het mede mogelijk maken dat de nieuwe minibus 5 jaar ingezet kan worden."

Bedrijven of andere verenigingen die vzw De Klaproos willen steunen, kunnen contact opnemen met dhr. R Dalhuizen op het nummer 0470-921707 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  (mb)