Sint-Niklaas zoekt adviseur voor 'Smart City' en innovatie

SINT-NIKLAAS. De stad Sint-Niklaas trekt volop de kaart van technologie en informatie. Om die taak tot een goed einde te brengen zoekt het stadsbestuur een beleidsadviseur die zijn of haar focus zal leggen op smart city en innovatie. 

Technologie en data/informatie zijn vandaag belangrijke middelen om stedelijke uitdagingen (inzake mobiliteit, veiligheid, retail, sociale cohesie,…) aan te pakken en zo de leefbaarheid en levenskwaliteit van de stad te waarborgen. Om deze ‘smart city’-strategie vorm te geven en concrete ‘smart city’-projecten te implementeren, is de stad op zoek naar een beleidsadviseur. 

De toekomstige beleidsadviseur zal deel uitmaken van een team dat de organisatieontwikkeling coördineert (o.m. strategische planning, organisatiebeheersing, projectmatig werken, fondsenwerving en stedenbeleid) en zal ook voor deze projecten ingeschakeld worden.

Wie zich kandidaat wil inschrijven voor deelname aan de wervingsprocedure, richt het inschrijvingsformulier (in de infobundel) samen met een CV en kopie diploma uiterlijk op dinsdag 2 mei 2017 aan het college van burgemeester en schepenen, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)

info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 03 778 60 52

 

 

Lees ook:

Ontmoeting tussen leerlingen en bedrijven

BEVEREN. Op vrijdagnamiddag 25 april 2014 vond in het GTI de jaarlijkse Job- en vacaturebeurs plaats. Tijdens deze beurs kregen 220 leerlingen en 27 bedrijven de kans om elkaar te ontmoeten en...