10 jaar Temseshopping

TEMSE. Tijdens het voorjaar van 2007 vond de eerste editie plaats van Temseshopping. Organisator UNIZO laat reeds 10 jaar de klanten 2 keer per jaar kennismaken met de nieuwste collecties in mode en de meest actuele trends in andere artikelen.

De deelnemende handelszaken herken je aan de specifieke affiche. De klanten kunnen op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 maart genieten van een uitzonderlijke gastvrijheid. Verschillende handelszaken bundelen hun krachten om de klanten te verwennen tijdens dit weekend. De meeste bedrijvigheid vindt plaats in het centrum van Temse, meer bepaald in de as Kouterstraat - August Wautersstraat met extra aanwezigheid in de Vrijheidstraat en uitlopers in de Scheldestraat, Kasteelstraat, Consciencestraat en Krijgsbaan.

ladies@theroxy

Naast tal van nieuwigheden en interessante voordelen geven de deelnemende handelaars ook nog méér dan 300 tickets weg voor de filmkomedie 'Bridget Jones' Baby' met vertoning op woensdag 22 maart in de bovenzaal Roxy, met een glaasje bubbels. Dit initiatief komt tot stand i.s.m. het gemeentelijk cultuurcentrum en de dienst lokale economie. Deze filmtickets worden enkel verdeeld via de deelnemende handelaars aan Temseshopping.

Markant

60 Markante Geneugten t.g.v. 60-jarig bestaan = extra aandacht op zondag 12 maart. Markant Temse organiseert een culinaire wandeling voor groot en klein, in combinatie met shoppingplezier, workshops, optreden…10 stops die je zullen verwennen van ontbijt tot dessert. (mb)