Muziekacademie reikt prijzen uit

TEMSE. Op zondag 30 november vond in theaterzaal Roxy de proclamatie 2013-2014 plaats van de Muziekacademie. In totaal werden 39 eindattesten - 32 in de richting Muziek en 7 in de richting Woord - uitgereikt.

De volgende leerlingen mochten voor hun schitterend eindresultaat een bijzondere prijs in ontvangst nemen:

Robbe Noens - 95,3 % voor AMV: prijs Legaat Hemelaer (voor leerling uit laatste jaar lagere graad met het hoogste aantal punten in het vak Algemene Muzikale Vorming)
Katrien De Keersmaeker - 79,9 % op AMV en 80 % op Samenzang: Cadeaucheque Temse (voor hoogste score AMV voor volwassenen)
Timothy Van Steenberge - 93 % op Slagwerk: Cadeaucheque Temse (voor hoogste score op Instrument, middelbare graad optie Instrument)
Emily Van Dongen - 85 % op Voordracht en 82 % op Toneel: Cadeaucheque Temse (voor hoogste score in de middelbare graad Voordracht en Toneel)
De Muziekacademie is intussen het nieuwe schooljaar gestart met 289 leerlingen, verspreid over 3 afdelingen: Muziek: 206 - Woord: 45 - Dans: 38.Het gemeentebestuur beloonde de verdienstelijke leerlingen te belonen met een Cadeaucheque Temse.  (mb)

 

Lees ook:

TEMSE. Zondagochtend 22 november vond in theaterzaal Roxy de proclamatie plaats van het schooljaar 2008-2009 van de Academie voor Muziek Woord en Dans van Temse. Schepen van onderwijs Franky De...

TEMSE. Op de plaats van het vroegere jeugdontmoetingscentrum De Nartist aan de Hoogkamerstraat 1 in Temse verrijst een nieuwbouw waar de muziekacademie onderdak zal krijgen. De bouw zit mooi op...