Lancering 55+gids op seniorensportdag

KRUIBEKE. De Kruibeekse seniorensportdag van donderdag 26 juni staat open voor alle senioren. Het is de bedoeling door te bewegen beter en gezonder te leven. Tijdens de sportdag kan men kiezen uit 12 activiteiten. Nieuw is alvast curling, polderfietstocht, polderwandeling, lenigheid en kracht en de fitheidstest. 

De dag start met een gezond hapje. De nodige vitamientjes krijg men ‘s middags in de vorm van een verse soep. In de namiddag is er de mogelijkheid om een testrit te maken met een elektrische fiets. Fietsen Steenssens, fietsen D’Eer en velodroom Deprez helpen bij gestelde vragen. 
Deze seniorensportdag loopt van 9u tot 16u30 in Sporthal De Dulpop, Lange Gaanweg 1, te Bazel. Het kost 7 euro. Men kan nog tot woensdag 25 juni inschrijven. Late beslissers kunnen zich ook op donderdag 26 juni ’s ochtends rechtstreeks aanmelden!
Meer info en inschrijvingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 03 740 02 52,

Tijdens de seniorensportdag wordt ook de nieuwe 55+ gids gelanceerd, een realisatie van de seniorenraad en het gemeentebestuur Kruibeke. Het is een handig boekje dat de weg wijst bij heel wat situaties: een zoektocht naar een vereniging of hobby, vragen over pensioen of erfenis, bezorgdheid over gezondheid, wonen, financiën…
Eind juni/ begin juli ontvangt elke 55-plusser een gids, dankzij de medewerking van enkele vrijwilligers. (flvdv)