Lenteconcert met Ware Vrienden

STEKENE. De Koninklijke Harmonie De Ware Vrienden Stekene brengt zondag 11 mei een lenteconcert in de feestzaal van Vrije Lagere School Toermalijn. De Stekense harmonie krijgt de vrolijke vrienden van het Antwerpse bombardonorkest Bluts te gast. Na het optreden is er een gratis aperitief voorzien.

De Koninklijke Harmonie De Ware Vrienden uit Stekene trekt alle registers open om van zondag 11 mei een echt feest te maken. De harmonie nodigt haar Antwerpse vrienden van Bluts uit om haar lenteconcert op te fleuren. Bluts is best wel bijzonder want een bombardonorkest samenstellen is geen sinecure. De majestueuze muziekinstrumenten worden immers al ruim een halve eeuw niet meer gemaakt. Bluts heeft haar instrumenten gepuzzeld met onderdelen die ze op rommelmarkten hebben gevonden. Naast deze bijzondere gasten biedt de Koninklijke Harmonie De Ware Vrienden haar gasten na het concert een aperitief aan. En omdat het moederdag is, ligt er voor de moeders een verrassing klaar. 

Het concert vindt plaats in de feestzaal van de Vrije Lagere School Toermalijn, Kerkstraat 12 en begint om 10.30 uur. Kaarten kosten 8 euro in voorverkoop en 10 euro aan de kassa. Ze zijn in voorverkoop te verkrijgen bij de leden van de harmonie, bij Optiek Jan Van Goethem, Polenlaan 32 of via harmoniedewarevrienden.wordpress.com. (mb)