Solar Spirit houdt open deur in nieuw filiaal in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS. Solar Spirit, het Putse bedrijf rond duurzame en ecologische technologieën, opent een filiaal aan de Grote Baan 76 in Sint-Niklaas. Het bedrijf realiseerde de voorbije vijf jaar heel wat energieprojecten in de ruime omgeving rond de Wase hoofdplaats en is dus geen onbekende meer. Omdat het bedrijf gelooft in regionale verankering, opent het in onze regio een filiaal. 

Ondanks de stagnering van de markt, onder meer door de crisis en het dalen van subsidies, is Solar Spirit er rotsvast van overtuigd dat voor duurzame energie ook zonder subsidies een veelbelovende toekomst is weggelegd. Het bedrijf focust op rendabele investeringen in duurzame en ecologische technologieën. Zo is het volgens hen vandaag de dag al mogelijk tot 70% onafhankelijk van het elektriciteitsnet te zijn. Bouwen met natuurlijk materialen en dampopen isoleren, het gebruik van energie-efficiënte toestellen en het opwekken van duurzame energie door gebruik te maken van de kracht van zon, biomassa, geothermische bronnen, water en wind. 

Aan de Grote Baan 76 in Sint-Niklaas toont het bedrijf alle beschikbare technieken rond duurzaam en ecologisch bouwen en energie. Kennis maken met Solar Spirit kan op de open deurdagen van 23 en 24 november. Van 10 tot 17 uur zijn er doorlopende demonstraties en drie keer per dag zijn er informatiesessies over de toekomst van energievoorziening en de visie van Solar Spirit. (mb)

info: solarspirit.be

 

Lees ook:

SINT-NIKLAAS. Sint-Niklaas verwacht dit weekend opnieuw duizenden bezoekers voor de Vredesfeesten. Dit jaar zorgt zonlicht letterlijk en figuurlijk voor de nodige energie op de feesten. Daarvoor...