Rolschaatsen opnieuw hip dankzij K3 en Lady Linn

SINT-NIKLAAS. Rolschaatsen is dankzij artiesten als K3 en Lady Linn opnieuw hip. De zangeressen van K3 worden steevast op schoolmateriaal afgebeeld met felroze rolschaatsen en Lady Linn is te zien op 'blades on vinyl' met stoere, zwarte rolschaatsen. Roller Club De Ster wil op die trend inpikken met nieuwe lessen voor kinderen en tieners. 

"Bij Roller Club De Ster kunnen kinderen en tieners leuke (dans)pasjes op rolschaatsen leren. Zodra de rolschaatsers deze pasjes onder de knie hebben, worden ze ingeoefend op leuke muziek. Zo ontstaat een hele groepschoreografie. Jazzdans op rolschaatsen, zeg maar!", klinkt het enthousiast. Beginners kunnen bij de rolschaatsclub elke zaterdagochtend van 10 tot 12 uur en elke woensdagnamiddag van 15 tot 17 uur oefenen. Gevorderden kunnen er elke zondag van 9.30 uur tot 13 uur terecht. Roller Club De Ster heeft een vaste stek in de sporthal van recreatiepark De Ster. Een jaar trainen bij de club kost 75 euro. Om het rolschaatsen extra aantrekkelijk te maken voor kinderen, kunnen zij op woensdagnamiddag hun verjaardagsfeestje leren rolschaatsen. (mb)

info: rolschaatsclubdester.centerall.com, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0496 65 37 98