Wereldhuis Bonangana start op 1 juni

SINT-NIKLAAS. Woensdagavond 1 juni start in de Nieuwstraat het Wereldhuis Bonagana. Dat moet een ontmoetingsplek worden iedereen, ongeacht de huidskleur, zich thuis kan voelen. Het interculturele ontmoetingsplaats wordt volledig gerund door een groep enthousiaste vrijwilligers. Naast een ontmoetingsruimte zal de vzw Wereldhuis Bonangana zich ook bezighouden met culturele evenementen, vorming en dienstverlening. 

Wereldhuis Bonagana is een initiatief van Sofa Touré, voorzitter van Sin Afkira, die er al tijd van droomt om een interculturele ontmoetingsplaats te openen. Nadien kreeg het project de steun van het Internationaal Comité, ACV en ACW.

Wereldhuis Wereldhuis Bonangana opent feestelijk op woensdagavond 1 juni om 19.30 uur met muziek, beelden en exotische hapjes. Wereldhuis Bonangana is gevestigd aan de Nieuwstraat 25 te Sint-Niklaas. (mb)

info: bonangana.be

 

Lees ook:

SINT-NIKLAAS. Wereldhuis Bonangana bestaat tien jaar en huldigde tijdens een spetterend jubileumfeest de talrijke vrijwilligers. Verder stonden nog optredens en een receptie, waarbij vrijwilligers...