Reeds meer dan 15.000 euro aan geschenkbonnen uit de automaat

BEVEREN. Shoppen in Beveren was nog nooit zo gemakkelijk! Dat zegt Paul Claes van Aangenaam winkelen wanneer hij een evaluatie maakt van de pas geplaatste geschenkbonnenautomaten.  De Beverse geschenkbon is al een tijdje ingeburgerd in het Beverse winkelgebeuren. Sinds 1 december kent dit succesverhaal een vervolg door de plaatsing van de automaten. Twee automaten in het centrum van Beveren waar iedereen terecht kan voor geschenkbonnen, één in de Warande en één op de Grote Markt naast de bushalte.

Dat deze unieke service in de smaak valt, staat als een paal boven water! De eerste drie weken van december werd maar liefst voor meer dan 15.000 euro aan geschenkbonnen aan de automaten gekocht. Met de laatste dagen van december in het vooruitzicht wordt dan ook verwacht dat al vrij snel de kaap van 20.000 euro bereikt zal worden. 15% van alle verkochte geschenkbonnen werden trouwens buiten de openingsuren van de winkels uit de muur gehaald.

Daarbij werd door de initiatiefnemers de vraag gesteld wat de geschenkbonnenautomaten zo uniek maakt. Het laat shoppers toe om 24 uur op 24, 7 dagen op 7 een geschenkbon uit de muur te halen. Snel voor het werk een geschenk nodig? Favoriete winkel gesloten op nieuwjaarsdag? Geen probleem, de geschenkbonnenautomaten bieden soelaas. De Beverse geschenkbon wordt daarenboven aanvaard door alle winkels, horecazaken en dienstverleners in het centrum van Beveren. Meer dan 200 winkels in het Grootste Winkeldorp van Vlaanderen!
Dankzij de permanente service van de automaten zal iedereen dit jaar zonder twijfel in staat zijn tijdig een eindejaarsgeschenk te vinden. Met behulp van een bankkaart en het volgen van enkele eenvoudige instructies op het scherm hebben mensen in geen tijd één of meerdere geschenkbonnen op zak. (Rolf Duchamps)

 

 

Lees ook:

BEVEREN. Woensdag 1 december worden in de Warande twee automaten in gebruik genomen waar mensen 24 uur op 24 en 7 dagen op 7, geschenkbonnen kunnen aankopen. Het is een initiatief van de vzw...