Cultuurraad met 'Cultuur op de Markt'

HAMME. Vrijdag 25 juni organiseert de Cultuurraad voor het tweede jaar op rij 'Cultuur op de Markt'. In het kielzog van de jaarlijkse braderij zetten van 18 uur tot 22u30 een tiental plaatselijke culturele verenigingen en instellingen met ’t Korenbloempje, Viva SVV, het Seniorenorkest, Velt, Fotoclub Imago, het Evangelisch Centrum, Harmonie Kunst Na Arbeid, de Hams-Turkse Vereniging, de Bib, CC Jan Tervaert en de Cultuurraad, enkele gezellige infostands op ter hoogte van ‘De Kiezel’ op het Marktplein.

Men kan hier bovendien ook deelnemen aan de 3de etappe van 'Cultuurtour 2010'. Hiermee kan men, door vrijdag a.s. op de stand 'Cultuurtour' een formuliertje in te vullen, een mooie prijs winnen. Wie aan meerdere etappes deelneemt, kan zijn of haar punten combineren en meespelen voor de waardevolle eindprijs! Merkwaardig genoeg speelde tot nu toe er niemand met de beide vorige etappes mee. Daardoor liggen alle kansen dus nog open!

Image
De winnaars die bij de overhandiging door cultuurschepen Mettepenningen aanwezig waren. Vlnr: Myriam De Wilde, Carla Heyrman, Liesbet Van Havere en Koen Mettepenningen.

Ondertussen werden de prijzen overhandigd aan de winnaars. Voor de 1ste editie waren dat: Edward Van Der Keelen (hoofdprijs), Myriam De Wilde en Liesbet Van Havere; voor de 2de etappe: Carla Heyrman (hoofdprijs), Marc Dierickx en Chris Van den Bossche. (Rolf Duchamps)

 

Lees ook:

HAMME. Zondag 1 mei wordt beslist een drukke dag in Hamme. Die dag doet de durmegemeente mee met de 'Week van de amateurkunsten' en erfgoeddag en start Cultour 2011, de jaarlijkse actie om cultuur...

HAMME. De CultuurTour van de Cultuurraad loopt naar zijn laatste etappe tijdens de Week van de Smaak. Mits een kleine inspanning kan men misschien nog een kans maken om ook een van de winnaars van...