Berichten uit de politiezone Beveren

Op 17/11/04 rond 07.40 uur stond de bestuurder van een lichte vrachtwagen Tony P. uit Beveren stil aan de verkeerslichten op de Grote Markt te Beveren.
Deze werd achteraan aangereden door de bestuurder van een andere lichte vrachtwagen bestuurd door Johnny B. uit St-Niklaas, waarbij de eerste licht gewond werd.

 

Op 17/11/04 rond 05.55 uur werd in de Verrebroekstraat de wagen  bestuurd door Dirk V. uit St-Niklaas, welke stil stond om naar links af te draaien in de Schoorstraat  achteraan aangereden door Vicky P. uit Zwijndrecht, bestuurder van een wagen voor dubbel gebruik en met lichte verwonden werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Op 17/11/04 rond 09.59 uur zijn twee voertuigen frontaal met elkaar in aanrijding gekomen in de Kruibekesteenweg, door een inhaalmaneuver van een vrachtwagen van een van de bestuurders. Er is zware stoffelijke schade en beide bestuurders Inge M. uit Zwijndrecht en Katrijn V.P. uit Beveren zijn met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Op 17/11/04 rond 09.10 uur in de Bosdamlaan stond de bestuurder van de personenwagen Esher D.R. uit Beveren stil om naar links af te draaien. De bestuurder van de lichte vrachtwagen bestuurd door Luc D. reed hierdoor op de eerste in. Hierbij werd ??n persoon licht gewond

Op 18/11 voerde de lokale politie van Beveren snelheidscontroles uit aan de Mosselbank ter hoogte van huisnummer 33 in Vrasene. 203 voertuigen werden gecontroleerd waarvan 4 te snel reden.
Daags nadien stond politie er opnieuw te flitsen. Van de 317 voertuigen staan er 16 op de foto.

Op 19 november is er een poging inbraak in woning geweest in Kieldrecht in de Fort Verboomstraat. De achterdeur werd geforceerd, maar de dader is niet binnengeraakt.

In de nacht van 18 op 19/11/04 werden in twee woningen in de Kouterstraat en ??n in de Fort Verboomstraat ingebroken. Telkens door het cilinderslot af te breken aan de achterdeur. In de ene woning in de Kouterstraat werd een laptop en geld gestolen. In het tweede enkel geld en in de derde woning was het nadeel nog niet gekend.

Op 20/11/04 rond 05.00 uur is in de Kerkstraat de bestuurder van de personenwagen bestuurd door Koen G. uit Nederland aan het verkeersplateau de controle over zijn stuur kwijt geraakt, waardoor hij tegen een tegemoet komend voertuig is gereden waarvan de bestuurder Robby D.L. uit St-Niklaas lichte verwondingen opliep, om vervolgens tegen twee geparkeerde wagens tot stilstand te komen. Deze werd met een lichte shock overgebracht naar het ziekenhuis.