Eerste Comedy Night van Jong CD&V kende succes

Image
De eerste comedynight van Jong Cd&V was een succes.
HAMME; Vrijdagavond vond in Café De Rio de eerste Comedy Night van Jong CD&V Hamme plaats. De avond werd geopend door Vincent Van Peteghem. Van Peteghem is bekend om zijn droge humor, maar bleek een uitstekende opener. Daarna volgde een uur lang Koen Dewulf, finalist van Humo's Comedy Cup 2007 en ook gekend van 'De Bovenste Plank' op één en 'En dan nu ... reclame' op 2BE.

Dewulf bewees dat hij zeker niet moet onderdoen voor bekendere stand-up comedians. Het publiek kon zijn grappen zeker appreciëren. Bovendien kan Dewulf uitstekend improviseren. Tijdens zijn show speelde hij vaak in op gebeurtenissen in de zaal en stak hij ondermeer de draak met de prijzen van de tombola.
Met meer dan 150 aanwezigen was deze Comedy Night onmiddellijk een groot succes. De nieuwe ploeg van Jong CD&V Hamme bewees hiermee dat er zeker nog ruimte is voor nieuwe activiteiten voor de Hamse jeugd en hoopt de lijn de komende jaren kunnen door te trekken.(r.d.)

Image
Vlnr: Vincent Van Peteghem, Koen Dewulf, Thomas De Prijcker, Joris Verbeke, Wesley Heirwegh, Elien Peleman, An Vijt

 

 

Lees ook:

STEKENE.  Elke donderdag in augustus biedt de gemeente Stekene een culturele voorstelling aan in de vrijetijdszone aan sportcentrum De Sportstek.  Volgens schepen van cultuur Gunther Van Campenhout...

REGIO. JONGCD&V regio Dender en Waas heeft een nieuwe start genomen. Op zaterdag 13 december werd op een bestuursvergadering de werking besproken en nieuwe bestuursleden voorgedragen: Charlotte...