Werken Keetberglaan

ZWIJNDRECHT. De werken aan de Keetberglaan, dat is de weg die aan de industriezone parallel loopt met de Expressweg, houden de aanleg in van rondepunten. Fase 1 is thans afgerond en de rotonde aan de Nieuwe weg ( de eerste afslag voorbij de Canadastraat) is open voor verkeer.

Fase 2 van de omleiding is van kracht. Volgens de oorspronkelijke planning hadden de 3 rotondes begin januari 2010 opgesteld moeten worden voor het verkeer. Door de vrieskoude echter konden de betonnen veiligheidsstootbanden niet gegoten worden vóór het bouwverlof. De rotondes openstellen zonder deze stootbanden is onverantwoord inzake veiligheid.

Vorige donderdag werden de werken verdergezet en wordt de Keetberglaan gekuist en opengesteld wat in totaal ongeveer een week in beslag zal nemen. Nadien worden nog lokale aanpassingenswerken aan de Keetberglaan uitgevoerd, met beperkte hinder voor het verkeer.(R.D.)

 

 

Lees ook:

ZWIJNDRECHT. De nieuwe fietstunnel onder de Canadastraat is bijna klaar. In de nacht van maandag 16 op dinsdag 17 augustus gaat de tunnel open. Hierdoor verhuist de huidige fietsoversteek naar de...