Ibogem schakelt over op containers voor GFT-afval

MELSELE. Ibogem schakelt in februari 2005 over op containers voor de inzameling van Groente-, Fruit- en Tuinafval. Van 8 tot en met 22 december worden de containers geleverd in Beveren, van 10 tot en met 15 januari in Zwijndrecht, van 17 tot en met 21 januari in Kruibeke. De leveringen gebeuren van maandag tot vrijdag tussen 8u ?s morgens en 17u ?s avonds. De containers worden zo dicht mogelijk bij de voordeur afgeleverd. Er wordt niet aangebeld bij levering en er moet niet worden getekend voor ontvangst. De containers zijn gratis.
De containers zullen om de twee weken worden leeggemaakt. De exacte ophaaldata staan vermeld op de nieuwe ophaalkalender van Ibogem voor 2005.
De witte composteerbare zakken kunnen nog tot eind juni 2005 gebruikt worden. Vanaf februari 2005 worden echter geen zakken meer verkocht. De overgangsperiode duurt 5 maanden zodat iedereen de kans krijgt hun voorraad witte zakken op te gebruiken.  Wie meer informatie wil of nog vlug een container wil bestellen, kan Ibogem contacteren op het gratis nummer 0800/90.256. (mb)