Nieuwe evenementenkalender op vakantiesalon

SINT-NIKLAAS. Sint-Niklaas stelt op het vakantiesalon haar nieuwe toeristische evenementenkalender voor. De nieuwe kalender kreeg ‘Sint-Niklaas, stad van Reynaert’ als thema. De ballonstad is dit jaar immers voorzitter van het Intergemeentelijk Project ‘Het Land van Reynaert’.

De evenementenkalender is gratis verkrijgbaar bij de dienst toerisme, Grote Markt 45 te Sint-Niklaas, bij de deelgemeentehuizen van Belsele, Sinaai en Nieuwkerken, de infobalie, de dienst cultuur en de communicatiedienst in het stadhuis, de Salons voor Schone Kunsten, het Mercatormuseum, het SteM, het Heemkundig Museum Nieuwkerken 200/700, het Edgar Tinelmuseum, het Waasland Shopping Center, Hotel Serwir, Hotel Ibis, Hotel New Flandres, Hotel De Spiegel, Hotel De Arend en gastenkamers De Weiman.

Wie tussen 22 januari en 27 januari het vakantiesalon in Antwerpen bezoekt, maakt eveneens kennis met de nieuwe evenementenkalender. (mb)

 

 

Lees ook:

SINT-NIKLAAS. De dienst Toerisme van Sint-Niklaas heeft haar nieuwe evenementenkalender voorgesteld. Door de grote vraag naar de kalender is de oplage verhoogd van 6000 naar 7000 exemplaren. Naast...