Ibogem verbouwt Kringwinkel

MELSELE. Vanaf 18 oktober 2004 tot eind januari 2005 worden werken uitgevoerd in de Kringwinkel van Ibogem. De werken zijn nodig  om het groeiende aanbod te kunnen uitstallen.  De voormalige stortbunker die zich onder de winkel bevindt, zal worden gedicht waardoor de beschikbare grondoppervlakte op het gelijkvloers met 170 m? zal toenemen. Tijdens de werken wordt ook de Ecoloft op de derde verdieping opgeknapt.  Aan de buitenkant van het gebouw zal niets wijzigen.

De werken zullen starten op 18 oktober en zullen ongeveer drie maanden in beslag nemen. Tijdens de werken is de Ecoloft niet toegankelijk voor het publiek.  In de magazijnen van de Kringwinkel kan je echter nog terecht tot 13 november.  Vanaf 15 november 2004 zal de Kringwinkel tijdelijk gesloten zijn. De vernieuwde winkel zal eind januari 2005 opnieuw haar deuren openen.

In de maand oktober organiseert IBOGEM een grote uitverkoop van goederen die momenteel in de winkel aanwezig zijn. Een unieke kans dus om goedkope spullen op de kop te tikken, of om al een geschikt cadeau uit te kiezen voor de eindejaarsperiode. Van 1 tot en met 16 oktober is er uitverkoop in de winkel op de eerste en de tweede verdieping. Vanaf
18 oktober tot 13 november houdt IBOGEM een grote magazijnverkoop.  Het magazijn van de Kringwinkel zal tijdens deze periode zijn deuren open zetten voor het publiek.  Tijdelijk wordt er bijkomend nog een tweede magazijn ingericht vooral om meubels in uit te stallen.

Nog tot eind oktober kan je goederen en meubels aanleveren of thuis laten ophalen. Vanaf november tot midden december kan dit niet meer.  Alle praktische informatie wordt ook meegedeeld op de IBOGEM website (www.ibogem.be). (mb)