Rioolwerken Plezantstraat zitten op schema

SINT-NIKLAAS. Het rioolproject in de Plezantstraat zit op schema. Vandaag wordt een asfaltlaag aangebracht op de strook tussen de Singel en Watermolendreef in de richting van Sint-Pauwels. Daardoor zullen de Leon Vermeirestraat en de Mathilde Vandermeulenstraat enkele uren onbereikbaar zijn. Vanaf maandag kan het verkeer de stad uitrijden op de nieuw aangelegde rijstrook.

Maandag start de aannemer met graafwerken op het kruispunt Plezantstraat/Watermolendreef. Dat betekent dat de bussen van de Lijn tussen 5 en 12 oktober via de de Albrecht Rodenbachstraat naar de Watermolendreef moeten rijden. Volgens de planning gaat de Watermolendreef op maandag 12 oktober opnieuw open. (mb)

 

 

Lees ook:

SINT-NIKLAAS. Vanaf vandaag wordt het kruispunt Plezantstraat-Spoorweglaan vierkant groen. Dat is een conflictvrije regeling in combinatie met een verbod voor linksafslaand verkeer vanuit de...

SINT-NIKLAAS. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gaat vandaag de regeling van de verkeerslichten aan het kruispunt van de R42 (Singel) met de Plezantstraat aanpassen. 

SINT-NIKLAAS. Op voorstel van de Wase gedeputeerde Peter Hertog (SP.A), bevoegd voor Patrimonium en Wegen, kon de deputatie van de Provincie Oost-Vlaanderen bekend maken dat het gedeelte van de...