Serviceflats Residentie ?Kamerwijk? volledig bewoond

SINT-GILLIS-WAAS. Veel vroeger dan verwacht zijn alle 43 serviceflats van Residentie ?Kamerwijk? in Sint-Gillis-Waas verhuurd. Op vrijdag 13 augustus laatstleden werd het nog enige beschikbare contract getekend. Dit is veel sneller dan verwacht.

De ligging aan de mooie parkomgeving en de goede sfeer op de hele campus liggen aan de basis van het succes. De ingebruikname van het Sint-Helenacentrum (het partnerschap tussen het OCMW, de politiezone Sint-Gillis-Waas ? Stekene en de Gemeente) zorgde voor een bijkomend aantrekkingspunt.

Er zijn al heel wat activiteiten gepland voor en met de bewoners van de serviceflats: allerlei bezoeken, sportmogelijkheden, ?   Ook van de mogelijkheid om gezamenlijk te middagmalen via de keuken van het OCMW wordt gretig gebruik gemaakt.
De serviceflatbewoners zijn reeds graag geziene gasten bij ?Boeken met koffie? voor senioren in de bibliotheek, zonder twijfel zullen ze ook vaste bezoekers worden op de marktdag die de gemeente inricht vanaf 13 september.

Op de campus van het OCMW en het Sint-Helenacentrum worden heel wat inspanningen gedaan om mensen te laten genieten van de parkomgeving. Tuintafels en -stoelen, zonneparaplu?s en rustbanken maken het geheel aantrekkelijk voor de bevolking. Gehoopt wordt dat ook ouders met jonge kinderen het park zullen bezoeken.