Wie mag 'Onze Gemeente' drukken?

Image
Het informatieblad van Beveren 'Onze Gemeente'
BEVEREN. Dit jaar werd de 42ste jaargang van 'Onze Gemeente' uitgegeven voor het ganse grondgebied. Het een informatieblad beschikt niet over een eigen drukkerij. Er moet dus voor het drukken van dit informatieblad prijs worden gevraagd. Momenteel wordt het gedrukt in Zwijndrecht bij DeckersSnoeck aan de Baarbeek 2.

 

De dienst info/toerisme stelt voor om prijs te vragen bij de plaatselijke drukkers voor het drukken van 'Onze gemeente' gedurende de kalenderjaren 2009, 2010, 2011.


De uitgave wordt geraamd op 86 245 euro per jaar. Dit brengt de totale kostprijs voor 3 jaar op ruim 258 700 euro

'Onze Gemeente' werd vanaf 2005 in de huidige lay-out gezet en het eerste nummer verscheen in die 39ste uitgave voor maart-april. Van dan af verscheen het om de twee maand of zeskeer per jaar. Het formaat werd groter  en de artikels kregen ook een ondersteuning door mooie, grote kleurfoto’s. In dat jaar werd het gedrukt bij Deckers Druk, gevestigd in Aven Ackers 2 te Verrebroek. Pas in 2007 trok deze drukker naar Zwijndrecht.


Het infoblad kreeg van 2005 af ook een uitneembare bijlage waarin het aanbod van CC Ter Vesten voor twee maanden wordt gemeld. (Rolf Duchamps)