Stedelijke Jeugddienst Lokeren zoekt vrijwilligers-buurtmonitoren

LOKEREN. De Stedelijke Jeugddienst heeft op woensdagnamiddag, tussen 14 en 16 uur, een spel- en/of sportaanbod voor kinderen en jongeren die in de buurt wonen van de wijken Hoedhaar en Vlasdam. Ook in omgeving Oudstrijderslaan en in de Schrijverswijk wil de Jeugddienst spel- en sportaanbod uitbouwen.

 

Om de buurtwerking te optimaliseren is de Jeugddienst dringend op zoek naar buurtmonitoren, leeftijd tussen 16 en 21 jaar, liefst zelf in de omgeving wonend.


Door de kinderen in de buurt toffe activiteiten aan te bieden, kunnen de monitoren op een positieve manier meewerken aan het uitbouwen van een aangename omgeving voor alle bewoners. Meteen kunnen zij als monitor op een leuke manier een centje bijverdienen.

 

Kandidaten buurtmonitoren, die vrij zijn op woensdag- en/of zaterdagnamiddag, en die bereid zijn enthousiast mee te werken aan deze projecten, worden verzocht dringend contact op te nemen met de jeugddienst via het nummer 09/340.95.34 of een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info is terug te vinden op lokeren.be/jeugd. (jdw)