Pretcamionet passeert ook in Beveren

BEVEREN. Kinderen zullen zich deze zomer niet vervelen in Beveren. In Beveren zorgt speelplein Bartje voor leuke activeiten en in Melsele kunnen kinderen elke dinsdag en donderdag terecht bij het VP. Voor de kinderen in de andere deelgemeenten zet de gemeente haar pretcamionette in gang. Twee monitoren trekken met een camionette vol speelmateriaal langs Beveren, Kallo, Haasdonk, Kieldrecht, Melsele, Vrasene en Verrebroek. 

De pretcamionnet is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. De twee monitoren zorgen voor gratis pret tussen 10 en 12 uur en tussen 13 en 16 uur.

De pretcamionette houdt halt aan het oud atletiekterrein in Beveren op dinsdag 19 juli en maandag 1 augustus, telkens van 13 tot 16 uur.

In Haasdonk is de speelplaats in de Blokmakerstraat op 26 juli, 2 en 9 augustus, telkens van 10 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur.  Dezelfde uurregeling is er voor kinderen in de Melkaderlaan in Kallo op 20 en 29 juli, 5 en 12 augustus. Op 27 juli en 3 augustus is de pretcamionette te vinden in de Keizer Karelstraat te Melsele en op 10 augustus in de Tuinwijkstraat te Kieldrecht.

In Verrebroek komt het mobiel speelplein op 25 juli en 8 augustus in de namiddag naar de P. Jasparstraat.  Een hele dag spelen kan ten slotte in de Smisstraat te Vrasene op 28 juli, 4 en 11 augustus. (mb)

 

Lees ook:

SINT-NIKLAAS. Deze zomer zorgen jobstudenten van de vernieuwde pretcamionet voor heel wat vakantieplezier. Ruim zes weken lang trekt de rijdende speelpleinwerking naar verschillende buurten in de...

SINT-NIKLAAS. Op de Grote Markt werd de pretcamionette voorgesteld die vooral in de zomervakantie zal zorgen dat de kinderen van het ene feest naar het andere kunnen sprinten.

SINT-NIKLAAS. Vandaag start het nieuwe seizoen van de Wase speelpleinwerking. Meteen start ook de gezamenlijke monitorenwervingsactie van tien Wase speelpleinwerking.  Na ‘Goe...

TEMSE. Het mobiele speelplein dat in de volksmond 'pretcamionette' wordt genoemd, is een groot succes geworden.  In juli hield de bus 22 keer halte, in augustus kon je 26 keer komen mee...