Berichten uit de politiezone Sint-Gillis-Waas - Stekene (27-10-2008)

niet verzekerd
SINT-GILLIS-WAAS. Vrijdagvoormiddag zondigde een bestuurster tegen de nieuwe verkeerssituatie in de Nieuwstraat. Bij controle van de boorddocumenten bleek het verzekeringsdocument niet meer geldig te zijn. Het voertuig werd in beslag genomen.

 

ongevallen
In de Margrietstraat gebeurde gisteren, kort voor de middag, een ongeval tussen een personenwagen en een lichte vrachtwagen. Eén bestuurder werd lichtgewond.

 

Vrijdag gebeurde in de Molenbergstraat te Stekene een ongeval tussen een bromfietser en een personenwagen. De bromfietser werd gekwetst overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Zaterdagmorgen verloor in de Bormtestraat een bestuurder de controle over zijn stuur en kwam in een haag terecht. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf. De politie kon achterhalen wie de bestuurder, die dronken bleek, was. Z’n rijbewijs werd voor vijftien dagen ingetrokken.

 

Zaterdagavond raakte in de Polenlaan een voertuig bij het uitvoeren van een parkeermanoeuvre twee voertuigen. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf. 

 

Zondagavond raakte in de Trompstraat een bestuurder een geparkeerd voertuig. Er was enkel blikschade.


verlopen keuring

Vrijdagmiddag trof de lokale politie in de Voorhout een voertuig aan met een ongeldige keuring.

 

sturen onder invloed
In de nacht van vrijdag op zaterdag betrapte de politie in de Brugse Heirweg een bestuurder op dronken rijden. Z’n rijbewijs werd voor vijftien dagen ingetrokken.

 

In de nacht van zaterdag op zondag betrapte de politie in de Voorhout een bestuurder op dronken rijden. Z’n rijbewijs werd voor vijftien dagen ingetrokken.

(mb)