Lesgevers Saigen slagen in examen 2e Dan Tai-Jutsu

BEVEREN. Afgelopen zondag, 22 oktober 2017, werd in de sporthal De Meerminnen in Beveren de Shodan Shikken, het zogenoemde examen in de krijgskunsten, voor de 2e dan Tai-Jutsu stijl Prof. A. Pieters gehouden. Een vierkoppige jury en de Algemeen Technisch Directeur van de Vlaamse Ju-Jitsu federatie vzw beoordeelden de prestaties.

Saigen-lesgevers Dave De Geest, Kenny De Middelaer, Jan Van Roey en Tom Aertbeliën behaalden na een meer dan twee uur durend examen hun tweede meestergraad in deze verdedigingsdiscipline. Het succes kwam er niet zomaar. Het viertal heeft er gedurende twee jaar hard voor getraind. 

Wie graag in de voetsporen voor succesvolle atleten van Saigen wil treden en Tai-Jutsu en of Ju-Jitsu wil volgen, is welkom bij vzw Saigen. Nieuwkomers die willen proberen, kunnen gebruik maken van drie gratis lessen. (mb)

info: saigen.be

 

 

Lees ook:

Saigen gehuldigd

SINT-NIKLAAS. Tai-Jutsu en Ju-Jitsu school vzw Saigen is gehuldig op het stadhuis van Sint-Niklaas. Dat gebeurde tijdens de Academische Zitting van 17 december 2017 in aanwezigheid van de schepen...

Atleten Saigen in topvorm

SINT-NIKLAAS. De atleten van sportclub Saigen waren afgelopen weekend in topvorm op het Belgisch Kampioenschap 2017 Ju-Jitsu. De Wase atleten wisten hun tegenstanders te overtroeven.