Vierde Cibel Na-Tourcriterium

SINT-NIKLAAS. Vrijdag vindt in Sint-Niklaas het vierde Cibel Na-Tourcriterium plaats. Het programma begint om 16 uur met de Waasland Kids Trophy, gevolgd door de traditionele cabrio-parade met bekende Vlamingen. Het eigenlijke Cibel Na-Tourcriterium met onder meer Jurgen Van den Broeck start om 19.15 uur. Een optreden van Milk Inc en dj Kris De Bondt sluit het wielerfeest af. 

bereikbaarheid

De parking onder de Grote Markt zal vrijdag niet toegankelijk zijn. Wel voorziet de stad twee parkings in Europark-Noord en Europark-Oost. Pendeldiensten brengen bezoekers van daar naar de binnenstad.

Om bezoekers vlot naar huis te krijgen, worden er gratis nachtbussen ingelegd. Die vertrekken om 1 uur aan het trein- en busstation op het Stationsplein richting Belsele/Sinaai en richting Nieuwkerken.

Het volledige programma is te bekijken op de website natourcriterium.be. (mb)

 

 

Lees ook:

Wase aanvalskoning rijdt VIO Na-Tourcriterium

SINT-NIKLAAS. Woensdag wordt in Sint-Niklaas het VIO Na-Tourcriterium gereden. Dat Greg Van Avermaet en Oliver Naesen aan de start zullen verschijnen, maakten we al eerder bekend. Met Thomas De...

Iedereen is nodig in de samenleving

SINT-NIKLAAS. Tijdens het na-tour criterium op vrijdag 27 juli voerde ACW Sint-Niklaas actie met de slogan 'Alle renners maken de koers boeiend. Zo ook alle mensen in onze samenleving.'. De actie...