Moreno De Pauw naar interclub in Moorsele - Menen

Image
Moreno De Pauw werd in Kemzeke knap 2de . (foto Alain Sennesael)
SINT-PAUWELS. Belofte Moreno De Pauw reed vorig weekend in Waver-Rijmenam maar wat er aan vooraf ging was niet van aard om optimaal aan de start te staan. Hij stond anderhalf uur in de file. Gelukkig dat de wedstrijd later vertrok. En dat was nog niet alles het regende en bleef regenen. Bij de eerste afdaling bleek al snel dat het onbegonnen werk was, het gevolg was een massale valpartij waarbij 15 renners werden afgevoerd naar het ziekenhuis. Chaos alom. Het parcours werd snel veranderd, de afdaling geschrapt.

Door deze valpartij brak het peloton in stukken en ontstond er een kopgroep van ongeveer 50 renners, Moreno zat in de tweede groep. De laatste 2 plaatselijke ronden streed Moreno niet meer mee, het licht ging uit.
Zondagavond begonnen maag en darmen nog te protesteren ook en de eetlust minderde. Maar gelukkig dat de honger naar de koers gauw terug kwam zodat hij zaterdag te Moorsele - Menen. waarschijnlijk toch zal kunnen starten in de interclub. Geen klein koerske want er staan 170 km op het programma.

Ondertussen moet Moreno ook op school nog enkele examens en toetsen afleveren. Binnen een tweetal weken zijn deze ook hopelijk achter de rug en kan hij zich compleet op het wielrennen toeleggen.(Rolf Duchamps)

Moreno De Pauw die de zilveren medaille veroverde nadat hij alle disciplines won behalve de puntenrit. Hij vestigde ook een nieuw record baanrecord in de Blaarmeersen.WAASLAND. De kersverse sportman...

Dominique Cornu in zijn koerskledij van het Skil-team, waar hij in 2010 voor zal uitkomen.WAASLAND. In Gent werden de kampioenschappen op de piste gereden. Dominique Cornu(Beveren) behaalde er de...