Dominique Cornu en Moreno De Pauw op het BK piste in Gent

Image
Dominique Cornu in zijn koerskledij van het Skil-team, waar hij in 2010 voor zal uitkomen.
WAASLAND. In Gent werden de kampioenschappen op de piste gereden. Dominique Cornu(Beveren) behaalde er de titel in de achtervolging. Voor Moreno De Pauw (Sint-Pauwels) zat er een zilveren en twee bronzen medailles in. De Pauw werd ook al Vla ms omniumkampien en op net Belgisch pakte hij brons. Daarbij mag niet uit het oog worden verloren dat de Waaslander amper eerstejaars belofte is.

Komend weekend rijdt hij nog een internationake meeting en dan komen de stages er aan in Spanje. Hij maakt er eentje vol met zijn nieuwe ploeg Rock Werchter –Chocolade Jacques. Daarna is er nog een stage met de Genste Topsportschool. Foto’s brengen ons terug naar het Vlaams Wielercentrum in Gent.(R.D.)

Image
Dominique Cornu op het podium als Belgisch Kampioen achtervolgingmet Ingmar De Poortere (2de) en Jonathan Dufrasne (3de)

Image
In de 1000 m werd Moreno De Pauw (links) nipt geklopt door Justin Van Hoecke en kreeg zilver. Derde was Ingmar De Poortere.

Image
Ook in de scratch pakte Moreno de Pauw ( rechts) de bron,zen medaille mee. Tim Mertens werd kampioen.

Image
In de ploegkoers eindigde Moreno De Pauw (2de rechts) 3de met zijn ploegmaat Ken De Fauw. Kampioen werden Ingmar De Poortere - Steve Schets.

Moreno De Pauw die de zilveren medaille veroverde nadat hij alle disciplines won behalve de puntenrit. Hij vestigde ook een nieuw record baanrecord in de Blaarmeersen.WAASLAND. De kersverse sportman...

Moreno De Pauw werd in Kemzeke knap 2de . (foto Alain Sennesael)SINT-PAUWELS. Belofte Moreno De Pauw reed vorig weekend in Waver-Rijmenam maar wat er aan vooraf ging was niet van aard om optimaal...