Lokeraars kunnen op 26 december gratis naar voetbalwedstrijd Sporting Lokeren

LOKEREN. Sporting Lokeren en het stadsbestuur hebben het ultieme kerstcadeau bedacht voor de Lokerse voetballiefhebbers. Iedereen mag op 26 december gratis naar de thuiswedstrijd Sporting Lokeren- KV Mechelen. Tenminste, zolang de voorraad gratis duotickets strekt.

Wie op 26 december graag gratis naar de thuiswedstrijd van Sport Lokeren tegen KV Mechelen wil gaan kijken, mag een duoticket aanvragen via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(vermeld daarbij  volledige naam, adres en telefoonnummer) of vul het formulier op lokeren.be in. Zolang de voorraad strekt, deelt de stad duotickets uit. 

Met deze kerstactie willen Sporting Lokeren en het stadsbestuur het Lokerse voetbal promoten en iedereen de kans geven om een topmatch van Lokerens eersteklasseclub bij te wonen. "We hopen dat het Daknamstadion op 26 december vol zit", zegt Frederic Schroyens, algemeen manager bij Sporting. "We willen de band met onze thuisstad en onze Lokerse supporters steviger maken. Sporting is een echte familieclub, en dat willen we volop uitstralen." "Sporting is een belangrijke ambassadeur voor onze stad, in binnen- en buitenland", voegen burgemeester Anthuenis en schepen Van Doorslaer daaraan toe. "Een succesvolle eersteklasseclub in een kleine stad als Lokeren is een echt cadeau voor bevolking en bestuur, dat we zeker naar waarde schatten. Waar we kunnen, werken we met Sporting samen, in het belang van onze stad." (mb)

 

Lees ook:

Gratis Wifi in Sint-Gillis-Waas

SINT-GILLIS-WAAS. Op verschillende plaatsen in Sint-Gillis-Waas is er gratis wifi beschikbaar. Er zijn onder andere hotspots in het Welzijnshuis in Sint-Gillis-Waas, OC Parochiehuis in De Klinge en...