Krachtbalklub Temse organiseert bekerfinales 2017

TEMSE. Krachtbalklub Temse organiseert op zondag 28 mei voor de vijfde keer de bekerfinales 2017, het krachtbalhoogtepunt van het jaar. De finales maken deel uit van een heus sportweekend dat reeds vrijdagavond begint.

Na vier succesvolle edities van de bekerfinales maakt Krachtbalklub Temse VZW zich klaar voor een vijfde editie, waarvoor ze samenwerkt met de gemeente en sportdienst. De finales zullen het hoogtepunt vormen van een sportief weekend dat reeds op vrijdagavond 26 mei begint met een KUBB tornooi. Zaterdag staat er een recreantentornooi op het programma, ideaal voor diegene die eens willen kennismaken met krachtbal. Aansluitend is er de jaarlijkse barbecue van Krachtbalklub Temse.

"We zijn ook enorm trots dat zowel onze dames- als herenploeg de finalewedstrijden lagere nationale zullen spelen, om respectievelijk 11.45 uur en 12.30 uur. Zowel de dames- als herenploeg won op 13 mei de halve finale tegen KBC Sint-Michiels.", laat Bert Rooman weten. Dit zorgt tevens voor een primeur: zowel dochter Lente Rooman als vader Bert Rooman kunnen de beker winnen in lagere nationale.

Het sportweekend vindt plaats in Sportcentrum F. Schuermanhoeve, Eeckhoutdriesstraat 157 in Temse. (mb)

TEMSE. Zowel de mannen als de vrouwen van KBK Temse werkten afgelopen weekend hun bekermatch af.  Bij de vrouwen eindigde de wedstrijd Atlas Varsenare - KBK Temse op 23-10.

BEVEREN. Op woensdagnamiddag 3 oktober 2012 namen 26 ploegen uit tien Beverse basisscholen deel aan het minikrachtbaltornooi dat de Beverse sportdienst organiseerde in samenwerking met de Beverse...