FC Bosdam zoekt jeugdtrainers

BEVEREN. Voetbalclub FC Bosdam uit Beveren zoekt voor het seizoen 2017-2018 gemotiveerde jeugdtrainers. Een diploma is een pluspunt maar niet noodzakelijk. De club biedt een fantastische accommodatie met onder meer een kunstgrasveld, mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en een toffe familiale sfeer. 

Kandidaten komen terecht in een jonge dynamische club met gezonde ambitie. In 2015 won FC Bosdam de FootPass Quality Award Regionaal. Nu wil de club werk maken van het provinciaal label. 

Kandidaten kunnen zich aanmelden bij de TVJO van FC Bosdam Beveren, Bart Drieghe, via 0468/10.49.87 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)

 

Lees ook:

FC Bosdam zoekt trainers

BEVEREN. Voetbalclub FC Bosdam zoekt voor het seizoen 2015-2016 naar zeer gemotiveerde jeugdtrainers voor de GU9 en GU17. De club biedt een fantastische accommodatie en een toffe familiale sfeer....

FC Bosdam wil damesploeg

BEVEREN. Voetbalclub FC Bosdam wil volgend seizoen graag starten met een damesploeg. Met de interesse van 9 speelsters is er al een klein begin maar de club wil uiteraard starten met een voltallig...