Eline De Munck, sterartiest uit Beveren (2)

Donderdag 8 november :
Vanochtend moest ik al om 6u opstaan om te gaan draaien voor ‘Thuis’. Daarna was het de 1e repetitie in de studio’s van ‘Steracteur sterartiest’. Spannend. De studio zag er schitterend uit en ik was stomverbaasd over het hoogstaande niveau van de zangprestaties van alle acteurs. Om 17u was het mijn beurt. Ik kreeg in ears (dat zijn oortjes zodat je geen monitor nodig hebt) en ik mocht mijn ding gaan doen. Alles ging veel beter dan ik had gedacht. Ik had het gevoel dat ik er klaar voor was.

 

Vrijdag 9 november:
Ik had niet goed geslapen en was al om 8u wakker. Dat betekende dat ik nog 4u moest wachten vooraleer ik kon vertrekken. Ik was op van de zenuwen en wou dat het zo snel mogelijk 12u was. Toen het eindelijk zo ver was vertrok ik met een bang hartje naar de studio’s. Iedereen was nerveus, wat voor grappige momenten zorgde. Om 5 voor half 9 maakten we ons klaar om naar de backstage te gaan. We klonken op de (hopelijk) goede afloop en zetten ons klaar voor de 1e aflevering. Ongeveer 3 kwartier later was het mijn beurt! Ze kondigden me aan en ik ging er helemaal voor. Ik had nooit gedacht dat ik ging kunnen genieten van de 1e liveshow, maar toch was het zo. Het was zalig…gewoonweg KICKEN!

 

Zaterdag 10 november:
Ik werd wakker met een hese stem. Ik was veeeel te lang blijven plakken. Om 4u lag ik in mijn bed maar het was oh zo leuk geweest. Ik had veel leuke commentaren gekregen over mijn prestatie, dat vond ik heel fijn. Ze willen graag meer van mij horen, ik hoop dat ik die kans krijg…Ik ga me in elk geval volledig smijten, de rest moet het publiek thuis doen. Hopelijk doen ze dat…

Dikke kus
Eline xx