Mama zoekt een lief (4)

Allerheiligen en allerzielen gooiden wat roet in het eten maar beter dan nooit. Geert Van Drom doet nog steeds mee in het VT4-programma 'Mama zoekt een lief'. Vandaag lezen we zijn relaas van zijn vierde week met Linda...  
Ok, we zijn nog met 4 vandaag.  De makers van het programma hadden alweer een verrassing van formaat voorzien: 2 heren mochten mee met Linda voor een uitstap, de 2 thuisblijvers mochten kennismaken met Magalie, de dochter van Linda.
Toen Linda ons kwam bezoeken op de kamer zaten we alweer een tijdje te wachten, later zou blijken dat wachten echt wel een groot deel van onze tijd in het hotel zou in beslag nemen.  Dus zaten we al wat in spanning en toen Linda zei dat er haar maar 2 mochten vergezellen was de spanning helemaal te snijden.
 
De 2 mannen die met Linda die zaterdag op uitstap mochten waren Jurgen en ikzelf.  Maar op weg naar buiten wisten we nog steeds niet wat er ons stond te wachten. Groot was dan ook onze verrassing toen we naar een bakfiets werden gebracht.  Op deze bakfiets was een soort van bed geplaatst, maar ik kan je verzekeren, comfortabel om op te liggen was het niet.  Jurgen startte met het fietsen. Mijn herhaalde vragen om van hem over te nemen, draaiden op niets uit.  Jurgen wou persé verder fietsen.  Voor mij was dat uiteraard géén probleem, want ik lag goed bij Linda.  De tocht ging dwars door centrum Antwerpen (oa de Meir, de Groenplaats, ...) tot grote hilariteit van de omstaanders.
 
Onze eindbestemming was het Museum op 't Zuid, waar heel wat werken van Rubens ten toon gesteld worden.  Zo leerde ik alweer een nieuwe kant van Linda kennen.
Linda ging tijdens haar jeugd regelmatig naar dit museum om tot rust te komen in de nabijheid van de werken van deze meester.  Aangenaam verrast verkenden we het museum en waren we zeer onder de indruk van de schilderijen.  Mijn respect voor Linda was alweer toegenomen.  Welke verborgen kanten zou Linda nog in petto hebben?  Linda begon meer en meer mijn interesse op te wekken.
 
Tot slot had Christophe een geschenk laten bezorgen op de kamer van Linda. Waarmee hij wel scoorde bij Linda. Deze nacht zouden we het rustig houden en bleven we overnachten in het hotel.  Naar alle waarschijnlijkheid zouden de volgende dag Christophe en Alex op uitstap mogen. En zouden Jurgen en ikzelf kennis maken met Magalie.
 
Geert