Sean Dhondt speelt hoofdrol in Ketnet Musical: De finale

SINT-NIKLAAS. Sint-Niklazenaar Sean Dhondt speelt een van de twee volwassen hoofdrollen in de zevende en laatste Ketnet Musical: De finale. Hij zal er de rol van Hoflakei Jeroom voor z’n rekening nemen. Het is voor het eerst dat Dhondt meespeelt in een musical. 

"Dit is de eerste keer dat ik meespeel in een musical, dus vind het sowieso enorm spannend én ik kijk er tegelijkertijd ook erg naar uit om mee in die wereld te duiken! Tot op de planken van het theater!", aldus Sean Dhondt. De andere volwassen hoofdrol wordt vertolkt door Ketnet-gezicht Gloria Monserez. Gio Kemper en Zita Wauters presenteren de finaleshow op 5 december. Daarin zal bekend worden gemaakt welke kinderen een hoofdrol krijgen. 

het verhaal

In Ketnet Musical: De finale wordt musicalactrice Fenne op de dag van haar première op magische wijze gekatapulteerd naar Het Land der Musicals. Is het in het land vol muziek dan altijd feest? Niets is minder waar. De jonge Koning Louis is ontvoerd! Hoflakei Jeroom (gespeeld door Sean Dhondt) ontvangt Fenne enthousiast. Zij zou als enige de jonge koning en zo ook het land van de ondergang kunnen redden. Want niemand minder dan de Gravin Berthilda van Silencio (gespeeld door Gloria Monserez) heeft vreselijke plannen. Kan Fenne haar stoppen?

De musical gaat in première op 12 maart 2022 in Plopsaland en trekt nadien naar het Kursaal Oostende, de Stadsschouwburg Antwerpen, het Trixxo Theater Hasselt en de Capitole Gent. Tickets zijn vanaf nu te koop via ketnetmusical.be. (mb)

 

Lees ook:

Wase kinderen in popmusical 'Smike'

REGIO. Productiehuis The Singing Factory heeft de voorbije jaren de gewoonte opgebouwd om voor hun musicals beroep te doen op jongerenkoren. Voor de popmusical ‘Smike’ die in september in première...