Gert Verhust, James Cook en Jan Smit zingen over vriendschap

MUZIEK. Twee weken geleden logeerde de Nederlandse zanger Jan Smit op de boot van Gert Verhulst en James Cook. Hij was er samen met Kristof Calvo en Jacky Lafon te gast in het VIER-programma ‘Gert Late Night’.  Tijdens de kort verblijf hebben de creatieve duizendpoten niet stilgezeten. Er werd zelfs een heuse single geschreven, die de titel ‘Altijd’ kreeg. 

"Het verblijft op de boot was een avontuur dat ik nooit meer zal vergeten", zegt Jan Smit enthousiast. "Als je 4 dagen non-stop met elkaar zit opgescheept, dan smeed je een bijzondere band en die werkte inspirerend voor ‘Altijd’, een uptempo liedje dat met Gert en James, op de boot is ontstaan."  "Jan had zijn gitaar meegenomen toen hij aan boord kwam. Het idee ontstond spontaan en op het einde van de eerste avond was er al de melodie en het refrein. De volgende ochtend werd er aan boord, maar ook op onze redactie, luidkeels meegezongen met ‘Altijd’, een oorwurm die we niet konden laten liggen.", vult Gert Verhulst aan.

"Met z’n drieën zingen we over onvoorwaardelijke vriendschap en ondertussen is de band tussen ons zo hecht en sterk geworden, dat ik er naar uitkijk om dit liedje te promoten.", aldus Smit nog. "Het positieve gevoel en de energie die ‘Altijd’ uitstraalt, gaan we met zoveel mogelijk mensen delen. We gaan het intens promoten en het is uiteraard de bedoeling dat iedereen het op 10 oktober 2020 kent en meezingt als we in het Sportpaleis staan.", zegt James Cook. Gert en James zijn de eerste gasten van ‘Jan & Alleman, het meezingconcert van Jan Smit’ dat op zaterdag 10 oktober 2020 plaatsvindt in het Antwerpse Sportpaleis.

‘Altijd’ van Gert Verhulst, Jan Smit en James Cooke, is vanaf vandaag digitaal beschikbaar. Tickets voor ‘Jan & Alleman, Hét meezingconcert van Jan Smit’ op zaterdag 10 oktober 2020 in het Antwerps Sportpaleis, zijn verkrijgbaar via ticketkopen.eu of 070/345.345 (Max. €0,30/Min). (mb)

 

 

Lees ook:

VTM zoekt singles voor nieuw datingprogramma

MEDIA.  Productiehuis DOK1Media is voor een nieuw datingprogramma voor VTM op zoek naar singles.  Singles voor wie ‘Blind getrouwd’ een stap te ver is maar die een blind date wel zien zitten, kunnen...

Marie Verhulst is nieuwe baasje van Samson

STUDIO100.  De kogel is door de kerk en de hele wereld mag het weten: Marie Verhulst, dochter van Gert, is het nieuwe baasje van Samson. Dat werd vanmiddag bekend gemaakt tijdens de première van de...